[ad_1]
یکی از مهمترین چالش ها در حفظ کیفیت و سلامت بافت های بدن به منظور انجام عمل جراحی پیوند اعضا ، جلوگیری از تشکیل کریستال های یخ است که می تواند آسیب جدی به این بافت ها وارد کند. فناوری جدید خنک کننده به حفظ و بازسازی بافت قلب کمک می کند و ماندگاری اندام های اهدا شده برای پیوند را افزایش می دهد.
این فناوری تبرید پس از 16 سال تلاش و تحقیق اختراع شد و می تواند برای نگهداری طولانی مدت مواد غذایی با حفظ کیفیت آن مورد استفاده قرار گیرد. صرفه جویی در انرژی یکی دیگر از مزایای استفاده از این فناوری است.
با استفاده از این فناوری ، بافت های قلب تحت فشار مداوم در یک مایع قرار می گیرند و ظرف ذخیره آنها از هوا خالی می شود تا احتمال تشکیل کریستال یخ از بین برود. سپس دمای ظرف تا منفی 22 درجه سانتیگراد کاهش می یابد. در این وضعیت ، این بافت ها تا حد زیادی کیفیت و سلامت خود را حفظ می کنند.
مطالعات نشان می دهد که 65 تا 80 درصد نمونه هایی که سرد می شوند و سپس بازسازی می شوند ، یکپارچگی ساختاری بافت قلب را حفظ می کنند و این بافت ها نیز به دارویی به نام ایزوپروترنول که برای افزایش ضربان قلب استفاده می شود ، پاسخ مثبت می دهند.
[ad_2]